Tjenester og ydelser

Tjenester og ydelser

Dansk Toldbehandling ApS er som vores logo lover din toldekspert i Danmarks centrum.
Det tør vi sige da vi har mellem 30 og 40 års erfaring med toldarbejdet og med kontorer på både Fyn og Sjælland dækker vi hele landet.

Toldreglerne i Danmark, i EU og i de enkelte tredjelande kan være tungt stof, meget specifikke og der er sjældent en tommelfingerregel uden en undtagelse.
Dansk Toldbehandling løser din udfordring med udfærdigelse af importfortoldninger og udførselsangivelser.
Vi tager gerne kontakten med fødevaremyndighederne i forbindelse med tilladelser, licenser og dokumentkontrol af importvarer fra tredjelande. Det kan også være andre offentlige myndigheder og brancheforeninger vi rådfører os med. Vi klarer toldbehandlingen for dig fra start til slut, om det blot er en tariferings opgave, udelukkende dokumenthåndtering, importangivelser i fuldstændig ekspres eller varer der skal indføres og lægges på toldoplag.

Handel med tredjelande og gods der fragtes med søtransport, lastbilstransport og flytransport kan deviere på kravene til certifikater og toldpapirer såvel som selve varen kan til angivelse, uanset transporttype.
Samhandelsaftaler, handelsembargoer, antidumpingtold og incoterms spiller også ind og kan gøre en forskel på udførslen. 
Fortoldningsproceduren for os er ens uanset hvilken type transport du vælger.

Det får du
Vi får logistikken til at gå op, så du undgår forsinkelser på din forsendelse og toldlåste containere udtaget til toldkontrol. Vi er stolte af vores arbejde, vi engagerer os og vi er detaljeorienterede.

Lad Dansk Toldbehandling varetage toldbehandlingen, så du kan effektivisere dit fokusområde og optimere din arbejdstid samtidig med at du får leveret et stykke arbejde udført af høj kvalitet med nærværende og personlig kontakt.

Intet firma er for lille til et samarbejde med Dansk Toldbehandling ApS

Kontakt os

Vi arbejder som intern eller ekstern toldafdeling og er bindeled mellem kunde, speditør og Told.

Bindeled mellem kunde, told og speditør