Importerer eller eksporterer du varer fra PEM-lande? Alternative oprindelsesregler gælder nu på tværs af aftalelande

En række af de såkaldte PEM-lande har aktiveret de alternative oprindelsesregler til PEM-konventionen imellem sig. Det kan fx have betydning for dig, hvis din virksomhed importerer varer, der tidligere er forarbejdet i flere af PEM-landene.

Toldfrihed og reduceret told fra 1. januar 2022

EU-Kommissionen har offentliggjort forordninger med oversigter over varer, som EU-virksomheder fra 1. januar 2022 har mulighed for at importere med toldfrihed eller reduceret told (toldsuspension og toldkontingenter).

Toldstyrelsens webinarer i februar

Du kan tilmelde dig en række forskellige webinarer om told i februar. Hør bl.a. om varekoder, handelsaftaler og præferenceoprindelse, særlige procedurer eller toldværdi. Du kan også tilmelde dig webinaret Told for begyndere, hvis du har brug for en generel introduktion. Vores webinarer varer en time, og du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Toldstyrelsen ser rekordmeget ulovligt fyrværkeri frem mod nytår

En foreløbig opgørelse viser, at toldere siden årsskiftet har tilbageholdt over et ton ulovligt fyrværkeri, hvilket er rekord.

Varer for 3,3 mia. kr. blev importeret på Brexit-aftale i første halvår 2021

Knap halvdelen af varer, der lever op til Brexit-aftalens regler, er i første halvdel af 2021 importeret toldfrit eller til nedsat told.